Džan iz "SANJALICE" baš ume da ŠOKIRA! Nedoličnom izjavom izazvao koleginicu iz serije, a onda JEDNOM FOTOGRAFIJOM srušio INTERNET

Na zahtev gledalaca popularna romantična komedija “Sanjalica” u novom terminu - radnim danima u 19.10 na Prvoj!

Scena iz serije, foto: Prva Tv / screenshot
Scena iz serije, foto: Prva Tv / screenshot
.

Romantična komedija “Sanjalica” zagrejala je srca milionske publike te je tako serija ove nedelje dobila nov, udarni termin I emitovaće se svakog radnog dana u 19.10 časova na Prvoj televiziji. “Sanjalica” je divna ljubavna priča između Sanem i Džana, koje tumače trenutno najaktuelnije turske zvezde, prelepa Demet Ozdemir i atraktivni zavodnik Džan Jaman.

Mediji širom planete zainteresovali su se za ovaj glumački par koji nikada nije priznao javno da su bili u vezi. Glumac svojim izgledom osvaja mnoga ženska srca ali nije mu strano ni nedolično ponašanje kojim ume da šokira javnost.

Atraktivni glumac završio je pravni fakultet i svoju karijeru je započeo kao perspektivni i uspešni poreski savetnik u jednoj prestižnoj konsultantskoj kući ali očigledno kravata, odelo i rad u kancelariji nisu inspirisali ovog glumca da ostane u korporativnom svetu.

Želja za slobodom i kreativnim radom zapravo su i glavna veza Jamana i lika kojeg tumači u seriji "Sanjalica" na Prvoj. Iako je snimanje serije završeno, Jaman I njegova koleginica Demet ne prestaju da pune kako turske, tako i novine u svim zemljama u kojima se ova serija prikazuje.

Jedno od glavnih pitanja koje je mučilo sve fanove ove serije jeste da li su njih dvoje bili u vezi ili ne. Jaman je zbog svojih neprimerenih izjava na račun svoje koleginice dobio mnogobrojne kritike javnosti, izjavivši da je njihov odnos bio više od kolegijalnog tokom snimanja. Išao je čak korak dalje rekavši u jednom intervjuu da je uvek osećao veliku želju za intimnošću kada je bio u blizini lepe Demet: „Svaki glumački par je uspeo onog trenutka kada publika počne da nagađa da li su u ljubavnom odnosu. Dva glumačka partnera morate da birate shodno privlačnosti koju međusobno osećaju jer u suprotnom, posao neće uspeti.”

Demet ga je oštro demantovala rekavši da je jezik njenog kolege brži od pameti, kao i da ničega nije bilo između njih tokom snimanja: “Sigurno nije mislio to što je rekao, verujem da je govorio o hemiji koja je postojala između nas, a koju je publika zapazila i ne znam kako je uspeo taj termin da prebaci u kontekst želje za intimnošću. To jednostavno nema veze sa kompatibilnošću i haromonijom koja postoji između glumaca” - rekla je Demet i dodala da nije bilo nikave emotivne veze između njih i da ga je gledala kao brata.

Zbog ovakvih kontroverznih izjava, Džana su kritikovale mnoge kolege ali to očigledno nije imalo nikakav uticaj na vratolomni uspon njegove karijere. Za ulogu u seriji "Sanjalica" dobio je silne nagrade, a prestižni svetski magazini se utrkuju da ga dobiju za naslovnicu. Za samo nekoliko godina postao je globalna zvezda, zahvaljujući "Sanjalici" kao odskočnoj dasci, čija popularnost je odavno prevazišla granice Turske i raširila se po celom svetu – od Bugarske, Hrvatske, Češke, Poljske, Grčke, Španije, Litvanije, Ukrajine do Iraka i Indije.

Najplaćeniji turski glumac zbog novog glumačkog angažmana trenutno boravi u Italiji gde po svemu sudeći planira da se zadrži ne samo zbog karijere. Nakon višemesečnog spekulisanja ovaj veliki svetski zavodnik na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa Diletom Leotom, najlepšom sportskom novinarkom u Italiji, i tako potvrdio njihovu vezu.