Showbiz vesti

CVETALE SU RUŽE, ALI BILO JE I TRNJA! Ceca i Sanja su uvek tu! Viki o prijateljstvu na estradi, spomenula i Sašu Popovića

Pevačice Viki Miljković i Ceca Ražnatović su dugi niz godina bliske prijateljice i kume. 

18.04.2021. - 09:44h
Viki Miljković i Ceca Ražnatović
Viki Miljković i Ceca Ražnatovićfoto: Prva Tv

Član žirija "Zvezda Granda" Viki Miljković je svojevremeno za Blic izjavila kako je Ceca uvek bila tu za nju, i u dobru i u zlu. 

"Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa", rekla je Viki.

Viki je pričala i o tome da joj nisu uvek cvetale ruže, već da je nakon nekog vremena tek profitirala od ovog posla.

"Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo", iskreno je rekla pevačica.