"Samo budi zgodna": Slavni glumci otkrili koje svoje ULOGE su MRZELI i zbog čega su ZAŽALILI što su ih igrali

Neke glumce proslavila je ona "ključna" uloga, dok su neki morali da se dokazuju kroz više filmova i različitih žanrova kako bi došli do planetarne slave. Ipak, i jedni i drugi su zbog nekih uloga zažalili, a razlozi su bili šarenoliki.

Megan Fox, foto: Profimedia
Megan Fox, foto: Profimedia
.

BuzzFeed je napravio spisak izjava slavnih glumaca na tu temu, a ovo su neke od njih, prenosi Index.hr.

1. Megan Foks je dobila otkaz u franšizi "Transformersa" jer je javno rekla da je noćna mora raditi s rediteljem Majklom Bejom. "On je kao Napoleon i želi da stvori tu neku reputaciju zloglasnog ludaka. Nakon što sam ga jednom pitala na snimanju s kim treba da razgovaram i koga da gledam, rekao mi je da samo budem zgodna", objasnila je Foks.

2. Glumici Hale Beri se nije sviđala radnja filma "Žena mačka" jer je cilj njenog lika bio da zaustavi zlog mogula kozmetičke industrije umesto da spasi svet kao što to muški superheroji obično rade. "Zašto Žena mačka ne može da spašava svet kao Betmen i Supermen? Zašto ona samo spasava žene od kreme za lice od kojih im popuca koža? Ali ja sam samo bila plaćena glumica, a ne reditelj. Nisam mogla baš mnogo da utičem na to", rekla je Hale.

3. Blejk Lajvli je rekla da joj je lično smetao lik Serene van der Vudsen kojeg je tumačila u "Tračari". "Ljudi su je voleli, ali meni je lično uvek nekako smetala, htela sam da šalje bolju poruku svetu", požalila se Blejk.

4. Harison Ford je godinama hteo da lik Hana Soloa umre. "Tražio sam to 30 godina, ne zato što mi je bilo dosta ili zato što mi je dosadio već sam smatrao da bi drugi likovi dobili na težini tim činom. Mislim da je najbolje za lik da se žrtvuje za višu svrhu i ideale", rekao je jednom prilikom.

5. Robert Patinson mrzeo bi "Sumrak sagu" da u njoj nije glumio Edvarda Kulena. "Što sam više čitao scenario, sve sam više mrzeo tog lika", objasnio je.

6. Džejmi Dornan se osećao neprijatno u ulozi Kristijana Grena u "50 nijansi sive". "Osećao sam se nekako jako daleko od sebe i borio sam se s tim", tvrdi Dornan.

7. Šonu Koneriju Džejms Bond je išao na živce. "Uvek sam mrzeo tog prokletog Džejmsa Bonda", rekao je jednom prilikom glumac koji je pomenuti lik igrao u čak sedam filmova.