Milena Radulović: U Moskvi je epidemija 'završena' sa pojavom vakcine; bila sam na tri predstave, tri opere, dva baleta...

Jedna je od malobrojnih srpskih glumica koje grade karijeru i u Moskvi. Već godinama je uspešno angažovana u mnogim ruskim filmovima i serijama, a uskoro je čeka i premijera ruskog filma "The Superdeep".

.

Milena Radulović već godinama živi na relaciji Beograd-Moskva. U intervjuu za Elle, glumica je otkrila kolika je razlika u svakodnevici u Moskvi i Beogradu, u vreme pandemije korona virusa i koliko joj nedostaje zvuk aplauza i 'žive' publike.

"Iskreno mi je nedostajao dok nisam otišla u Moskvu. Tamo je epidemija “završena” sa pojavom vakcine, te sam sada tamo bila na tri predstave, tri opere, i dva baleta. Bila sam čak i u klubu na žurci. Nadam se da će se to dogoditi i kod nas, i zato je važno da se svi vakcinišemo. Lepo je što se život polako ali sigurno vraća u normalu. Premijera filma “The Superdeep” je 15. aprila, a 19. igram predstavu “Boing-Boing” u Teatru na Brdu", objasnila je Milena za Elle.