UMESTO VESNE! Ova PEVAČICA je trebalo da postane "Đogani"! Đoletu je privukla pažnju, odmah nakon što ga je Slađa napustila...

Poznati denser je otkrio dugo čuvanu tajnu.

Vesna i Đole Đogani, foto: Prva TV
Vesna i Đole Đogani, foto: Prva TV
.

Gostujući u emsiji "Zvezde Granda Specijal", Đole Đogani se prisetio kriznog trenutka u karijeri, kada ga je napustila pevačica i tadašnja supruga Slađa Delibašić i sa sobom povela celu plesačku grupu.

"Ja sam tražio novu pevačicu, nakon što je Slađa napustila grupu. Pedeset plesača je otišlo sa njom, ostao sam sam, jedino ko je ostao sa mnom su Vesna i još jedan dečko Vlada, tako da ja zapravo nisam ni imao grupu. Razmišljao sam šta ći da radim, da li da nastavim da se bavim muzikom, hteo da sam nađem novu pevačicu i Vesna mi je pomagala u tome", otkrio je Đole u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, pa ispričao kako je jednog dana zajedno sa njom krenuo u Novi Sad kako bi slušao Kaju, ali je na pola puta shvatio da je Vesna zapravo prava.

Kaja Ostojić, foto: Prva Tv/PrtScr
Kaja Ostojić, foto: Prva Tv/PrtScr
.

"Zapevala je u kolima i odmah sam je prepoznao. Rekao sam joj „Ti ćeš biti nova pevačica“, a ona se odmah uplašila, ali je pristala",  rekao je Đole, prenosi grand.online.