JK će BESPLATNO REKLAMIRATI proizvođače hrane, ali ako usvoje njen predlog: Aman ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis

Pevačica Jelena Karleuša već godinama unazad ne koristi životinjsko meso u ishrani, a prirodno krzno nije deo njenog stajlinga.

Jelena Karleuša, foto: Prva TV
Jelena Karleuša, foto: Prva TV
.

Često na svojim nalozima na društvenim mrežama ističe stav da je vegetarijanac, a ovog puta je apelovala prehrambenoj industriji u Srbiji i na Balkanu da se pozabave proizvodnjom veganskih zamena za namirnice životinjskog porekla.

Na svom Instagramu je napisala:

"Da li postoji prehrambena industrija u Srbiji ili na Balkanu koja će konačno da počne da se bavi veganskim proizvodima i veganskim zamenama za namirnice životinjskog porekla? Aman ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis jer milioni vegeterijanaca i vegana na ovim prostorima muče muku sa nedostatkom raznovrsnosti proizvoda", napisala je Jelena i dodala:

Jelena Karleuša, foto: Prva Tv / screenshot
Jelena Karleuša, foto: Prva Tv / screenshot
.

"U Evropi i Americi postoji preukusna i zdrava zamena za sve! Pametni ljudi hoće da spasu planetu, a i sebe! Industrija bi zaradila milijarde, šta čekate više?! Javno obećavam da ću besplatno reklamirati svakog proizvođača hrane koji konačno shvati da je budućnost svih bez prženih leševa u ishrani, itd. Zašto oduzimati život nekome zbog jednog ručka kada postoji identična biljna zamena?".