"JEDNI TE ISTI GLUMCI, VIŠE NE ZNAM ŠTA GLEDAM"! Miki Manojlović o produkciji domaćih serija, njegove reči će 'podići prašinu'

Glumac Predrag Miki Manojlović prokomentarisao je činjenicu da se u Srbiji poslednjih godina snima veliki broj serija, te istakao da pažljivo bira koje uloge na malim ekranima će prihvatiti.

Miki Manojlović, foto: Prva TV
Miki Manojlović, foto: Prva TV
.

Glumac je nedavno završio snimanje filma i mini serije "Bilo jednom u Srbiji", Petra Ristovskog.

"Smatram da nije nimalo dobra tolika produkcija serija danas. Uzroke tolikog snimanja ne znam, mogu samo da naslutim. Kada upalite televizor i menjate kanale, vidite jedne te iste glumce kako se šetaju iz serije u seriju. Onda više i ne znam šta gledam", objasnio je glumac za "Tanjug".

Proslavljena glumica Branka Katić se nedavno vratila u Srbiju nakon dve decenije karijere u Engleskoj i Americi, i priznaje da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija što se nikada nije dešavalo u Srbiji.

Branka Katić, foto: Printscreen/Prva TV
Branka Katić, foto: Printscreen/Prva TV
.

"Sve liči na izuzetan fenomen. Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji. Ali, ono što sigurno znam jeste da je najvažnije u ovom poslu da imamo dobar scenario. Kada se to postigne, onda je serija uspešna i sve ima smisla", ističe Katić.