"GRAND JE NAŠE DETE, ALI..." Lepa Brena POKREĆE NOVI BIZNIS! Otkrila i kako izgleda jahta koju su nedavno kupili...

Zvezda eks Jugoslavije Lepa Brena poslednjih meseci odmara na svom brodu u društvu supruga Slobodana Bobe Živojinovića. Na kratko je doputovala u Beograd, kako bi završila nove poslovne angažmane, pa se vraća u Budvu.

Lepa Brena, foto: Prva TV
Lepa Brena, foto: Prva TV
.

Mesecima su krstarii Jadranskim i Sredozemnim morem, a za Blic je Lepa Brena pričala o svom novom plovilu, kao i pokretanju novog bizinisa.

"Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela", kroz smeh priča Brena i javno govori o tome koliko joj je teško palo to što „Grand produkcija“ posle osamnaest godina nije u njenom vlasništvu.

"Grand je naše dete. Poraslo je, odraslo. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira na to što nismo u vlasničkim odnosima, uvek ću ostati da radim i sarađujem sa „Grandom“, jer to je nešto što je meni blisko, a u toj kući se osećam kao u svom domu", iskrena je nekadašnja vlasnica koja ne gubi vreme, već je uplovila u novi biznis.

"Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka",  tajanstvena je pevačica, koja u istom maniru dodaje:

"Hoću da pokažem kako živim, šta koristim i šta možete koristiti da ostanete vitalni i da se osećate dobro, bez obzira na to koliko imate godina", zaključila je Brena za Blic.