Vera Matović ima armiju fanova: "Ne mogu da živim ni da spavam koliko me zovu... Deca me nagovaraju da idem na Eurosong"

Pevačica Vera Matović jedna je od estradnih umetnica koja iza sebe ima 50 godina dugu karijeru i dosta hitova koji su se slušali ranije, ali su i sada popularni kod omladine. Njena pesma "Miki Milane" nedavno ponovo je zapalila Internet i postala prava atrakcija na društvenim mrežama.

foto: Printscreen/PrvaTV
foto: Printscreen/PrvaTV
.

Pevačica je gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal" ispričala kako joj je drago što se taj hit ponovo sluša kao da je tek izašao.

- Ne mogu da živim ni da spavam koliko me zovu. Pevaju je čak i deca u obdaništu sede u krevecu i pevaju stihove - rekla je pevačica.

Poznato je da su njeni nastupi energični, a repertoar koji peva uvek veseo pa je pevačica rekla kako je ljudi često nagovaraju da treba da se prijavi za Eurosong što joj imponuje.

- Deca me nagovaraju da idem na Eurosong, kažu napravila bih dar-mar ali gde ću u ovim godinama... U mom rodnom Čačku su čak i potpisivali peticiju za to - rekla je kroz smeh pevačica.

Izvor: Grand