Poznati pevač nedavno PRELEŽAO KORONU: Zaboravio sam pola tekstova pesama! Ovo nam je kazna šta se dešava...

Vredno radi na pripremama svog prvog onlajn koncerta, koji će biti održan 10. aprila.

.

Krajem februara odjeknula je vest u regionu da je pevač Rambo Amadeus zaražen korona virusom, a kako se izborio, da li se uplašio, na čemu još radi i kako vidi ovaj svet, otkrio je prvi put nakon što je preležao koronu, ali i ispričao šta se dešava nakon oporavka.

"Ma, j*** joj ja mater, zaboravio sam pola tekstova pesama, biće šou na koncertu ako mi se pobrkaju", nasmejao se Rambo za avaz.ba i dodao da “kao da nije bio u bolnici”.

"Pa, zapravo, nisam, bio sam najlakši bolesnik u sobi praktilno. Mada, kad kroz prozor vidite kako pogrebni kombi, i to malo veći, nije za jednu osobu, a izlazi iz bolničkog kruga, nije vam svejedno", objašnjava Rambo i kaže da pandemija nije ništa neobično.

"Ništa nelogično se ne događa. Čovečanstvo plaća ceh zbog bahatog ponašanja prema prirodi. Moramo postati pažljiviji i prema prirodi i jedni prema drugima. Ja sam, zapravo, već godinama bio prilično uznemiren gledajući kuda vodi besomučna trka sveta za zaradom, kako se uništava priroda, očekivao sam da se nešto desi. Korona je došla kao kazna i opomena. Naravno, ako svi ne promenimo pogled na život, a usput i navike, onda nismo izvukli pouke", ističe Rambo Amadeus, a onda je počeo da priča o predstojećim projektima.

"Radim svašta. Album „Brod budala“ može se besplatno slušati, samo se morate strpeti koju sekundu, da možete „preskočiti“ reklamu. Tu je i najnoviji komad „Ukus pobede“, u dve verzije, kao diptih, važan je redosled gledanja, ali i da pročitate šta piše ispod, važno je da bi se pravilno pristupilo slušanju. Nedavno sam, u saradnji s UNICEF-om Crne Gore, opevao preventivne mere protiv korone. Super bi bilo da to svi čuju, korisno je, svejedno je odakle smo, svi smo u istom problemu", smatra Amadeus.