JK savetovala kandidatu da malo merka žene, pa se posle izvinjavala njegovoj supruzi! Bosanac poručio: Može on da gleda, ali...

Glasove su u sinoćnoj epizodi ukrstili Denis Ahmetović (27) iz Zagreba i Nikola Petračković (26) iz Negotina.

Jelena Karleuša, foto: Prva
Jelena Karleuša, foto: Prva
.

Marijin kandidat Denis predstavio se pesmama ''Posle tebe ljubavi'' Muharema Serbezovskog i ''Princ i princeza'' Zvonka Demirovića, dok se Nikola, Bosančev kandidat, odlučio za pesme ''Dva galeba bela'' Šabana Šaulića i ''Svađalice moja mala'' Marinka Rokvića.

Duel se završio sjajnim rezultatom sa šest glasova u korist oba kandidata, ali ono što je usledilo, a to je preglasavanje, nije bilo nimalo lako. Ipak gotovo jednoglasnom odlukom u peti krug direktno se plasirao Nikola Petračković, dok ćemo Denisa slušati u baražu, piše grand.online.

"Ovo je bilo realno", komentarisao je Bosanac, a zatim se Viki nadovezala: "Ja sam obojici bila mentor i znam šta ko može. Podjednako su mi dragi, i volim da ih podržavam. Moje mišljenje je da je u ovom duelu Nikola bio dominantniji. Denise, ja volim kako ti pevaš, ali bilo je jako neubedljivo, više si mjaukao nego pevao".

"Obojica bili kod tebe? Pa Bosanac onda nije imao posla", rekao je Popović kroz šalu.

"Kod mene je u preglasavanju odlučila samo jedna stvar. Neshvatljivo koliko ''nisi bio tu'' u prvoj pesmi. Imaš čarobno kretanje na sceni, kao pauk na stejdžu, međutim nije te bilo", poručio je Đorđe Denisu.

Jeleni se kod Denisa svidela prva pesma ali joj je falilo emocije pa mu poručila da je pažljivo sluša: "Hoću da jedeš testo, picu, hleb, hoću da jedeš pre nastupa! On meni izgleda kao da ne jede", rekla je pevačica pa je mentorka Marija dobacila: "Pa Jelena blago njemu, ne mora da se pati".

Karleuša je smatrala da je Denisovo mesto prebivališta ''hladno'' područije zbog čega mu fali žara za izvedbu ovakvih pesama.

"Hrvati vole ono što dolazi odavde i mi volimo ono što dolazi od njih ali ste vi gore umiveni nekako. Kad dođeš ovde gledaj malo ribe", počela je JK, pa se Viki ubacila:  "Ima ženu Jelena i decu".

Pevačica se zbunila pa počela da se izvinjava: "Izvinite gospođo Ahmetović nisam znala", a zatim je Bosnac poručio: "Može on da gleda, samo da ne dira".

"Ja bih prvo rekao Deniju da sam mislio da će ga ovaj moj pojesti za doručak ali si me prijatno iznenadio. Nikola, bravo. Pevao si bez greške", komentarisao je mentor Dragan Stojković, a zatim se svom kandidatu obratila i Marija: "Meni je sve bilo u redu i smatram da si pokazao da ti je mesto u sledećem krugu".