Sofija Šubarević i Mila su KUME? Glumice objavile snimak na Instagramu, nikome nije jasno o čemu se radi... (VIDEO)

Sofija Šubarević i Mila Galić u seriji "Igra sudbine" ne mogu da se podnesu, a sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama njih dve su privatno jako bliske.

Olja Lević i Matea Milosavljević, &Igra sudbine&, foto: Prva TV
Olja Lević i Matea Milosavljević, "Igra sudbine", foto: Prva TV
.

Pošto je snimanje najgledanije serije završeno, glumci su odlučili da se odmore i to van granica naše zemlje. Tako su se Matea Milosavljević, Ammar Mešić i Olja Lević upustili u putovanje Turskom.

Ovih dana se nalaze u turskoj oblasti Kapadokija, koja je poznata po neobičnim reljfima i šarenim balonima u kojima svi posetioci uživaju. Balonima nismo mogli da odole ni Olja i Ammar, a taj trenutak vožnje su i dokumentovali, o čemu možete pročitati NA OVOM LINKU!

Međutim, Matea, publici poznatija kao Sofija Šubarević, poslednjih godinu dana je vegetarijanac, ali kako na svom Instagramu priznaje, nije mogla a da ne proba sve specijalitete sa turske trpeze.

Tokom isprobavanja specijaliteta, Matea se pohvalila da je ipak ostala verna piti sa sirom, dok je Olja uživala u mesu. U snimku koji su objavile na društvenim mrežama može se čuti kako je Matea Olju oslovila sa 'kumo'.

.

Pošto se koleginice privatno intenzivno druže, možemo zaključiti da je reč o tepanju.