"SRAM VAS BILO. SEBIČNI STE"! Zorici Brunclik u emisiji nije bilo dobro, a sve zbog ove situacije...

Pevačica Zorica Brunclik, zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem i Mirom Mirković je proteklog vikenda bila je deo žirija u emisiji "Nikad nije kasno".

Zorica Brunclik, foto: Prva Tv / screenshot
Zorica Brunclik, foto: Prva Tv / screenshot
.

Zorica, naime, nije krila oduševljenje kada je bila u pitanju takmičarka Bojana i njene vokalne sposobnosti, a to joj je to i rekla kada ju je uživo čula u emisiji.

"Meni nije dobro. Bojana, ja mislim da ste vi malo sebični! Sram vas bilo što sve ove godine niste pokazali svoj talenat. Niste to smeli", bila je Zoricina šaljiva reakcija, a takmičarka je dodala da je 29 godina u ovom poslu.

Inače Zorica je nedavno prokomentarisala svoj povratak u žiri takmičenja “Zvezde Granda”.

"Sve su karte na stolu, sve zavisi ko ih meša. Da li bude dobitna varijanta ili ne bude", rekla je Zorica i prokomentarisala kolege koji žiriraju trenutno:

"Članovi žirija pažnju obraćaju najviše na svoj stajling. Mislim da su se u ovom sastavu žirija promenili kandidati i žanrovi muzike. Lično mislim da tu mora da bude balans, narodna muzika je ono na čemu mi počivamo... Ja bih to potpuno drugačije. Kada se vratim u žiri imaću konflikte sa svima. U vreme kada sam bila u žiriju to je bio format takmičenja kandidata sa elementima šou programa. Danas je to šou-program sa elementima takmičenja kandidata, tako ja doživljavam", iskrena je bila Zorica za Blic.