"I onda su krenuli naslovi 'nećete verovati ko je omiljena Noletova pevačica'"! Poznata muzičarka o situaciji sa Novakom...

Mlada pevačica je na Instagramu prepoznatljiva po brojnim obradama poznatih pesama, a njena izvođenja su se dopala i najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću. Svojevremeno ju je i zapratio na ovoj društvenoj mreži.

Novak Đoković, foto: Prva TV
Novak Đoković, foto: Prva TV
.

Reč je o pevačici Kseniji Grbušić, koja je nedavno za medije ispričala da u prvi mah nije ni shvatila da je Nole prati.

"Dvadeset i treći jun je dan kada sam shvatila da me Nole, naš najbolji teniser na svetu sada, zapratio na Instagramu. Još ja, pošto mi dosta notifikacija stiže, nisam ni primetila da se to desilo, i onda me je zvao drug i rekao: ‘Ksenija, Nole ti je lajkovao video’. On meni skrinšotuje i pošalje mi, ja rekoh je l’ moguće ovo?! Ulazim i vidim stvarno piše čovek me prati, a ispod Robi Vilijams! Ja u šoku! I od tada su krenuli onako zanimljivi naslovi po novinama: ‘Nećete verovati ko je omiljena pevačica Novaka Đokovića'", rekla je Ksenija za "Mondo".

.

Ona je potom otkrila i da li bi Noletu pevala na rođendanu.

"Istina je da se mi zapravo nikada nismo ni upoznali. On je meni lajkovao taj jedan video, i zapratio me zato što mu se verovatno dopada način na koji izvodim pesme. Apsolutno bih mu pevala na rođendanu, i to za džabe!",  istakla je mlada pevačica, koju na Instagramu prati više od 100.000 ljudi.