Nema više bratske ljubavi: "Vilijam je veoma uznemiren zbog intervjua koji su dali Hari i Megan..."

Iako se princ Vilijam i dalje nada da će jednom popraviti odnos s bratom, to se trenutno ne čini izglednim. Ljut je na Harija zbog svih komentara koje su on i negova supruga Megan Markl rekli u intervjuu datom Opri Vinfri, piše Sun.

Bratska ljubav ipak ima granice?, foto: Mr Pics/Shutterstock
Bratska ljubav ipak ima granice?, foto: Mr Pics/Shutterstock
.

Izvori bliski Vilijamu kažu da su mu rane oko odlaska Harija i Meghan i dalje sveže uprkos tome što je prošlo oko godinu dana otkad je par otišao u Kaliforniju, a nakon najnovijih komentara koje su dali u intervjuu, Vilijam više ne zna šta da misli.

Hari mu nedostaje, otkriva njegov prijatelj:

- Nakon što ga je prošao osećaj ljutnje shvatio je da mu nedostaje brat. Delili su sve u svom životu, kancelariju, sastanke, zajedno se zabavljali.

Ipak, prijatelj princa Vilijama otkriva da se stariji sin princa Čarlsa i dalje nada da će se njegov odnos s bratom kad tad popraviti uprkos tome što je ljut na Harija još odranije, a pogotovo s najnovijim komentarima na račun kraljevske porodice u kojem su ih on i Megan optužili za rasizam. Braća su razgovarala nakon samog intervjua, ali njihov razgovor nije se završio najbolje.

Uz to, Vilijamu smeta i to što je Hari rekao da se Vilijam i njegov otac osećaju zarobljenim u svojim kraljevskim obavezama. Vilijam navodno nema nikakvih problema oko obavljanja svojih dužnosti i u potpunosti je prihvatio tu ulogu.

Naprotiv, kako pišu britanski mediji, njegov odnos s kraljicom Elizabetom iz dana u dan je sve bolji i bolji s obzirom na to da je Vilijam prvi javno odbranio kraljevsku porodicu nakon intervjua. Bolji je i njegov odnos s ocem s obzirom da svakog dana Vilijam cidi sve više i više sličnosti između sebe i njega, prenosi 24sata.hr.