Poznata Hurem više ne izgleda ovako! Fanove ŠOKIRALA NOVIM IMIDŽOM! (FOTO)

Od kad je Merjem Uzerli stekla svetsku popularnost zahvaljujući ulozi Sultanije Hurem, u hit seriji "Sulejman Veličanstveni", neprestano izaziva pažnju javnosti.

Merjem Uzerli, foto: Profimedia
Merjem Uzerli, foto: Profimedia
.

Oni koji je prate na Instagramu znaju da lepa Turkinja voli da eksperimentiše sa različitim odevnim kombinacijama, a poznata je i po tome što često obožavaoce iznenadi novom frizurom.

Zvezda turske glumačke scene ovaj put je svoju kosu ofarbala u ljubičasto. Iako su se mnogi šokirali fotografijama, uglavnom su složni da joj i ta frizura odlično stoji. Merjem Uzerli neko vreme je eksperimentirala i sa plavom bojom, pa je napravila veliku promenu i ofarbala je u smeđu smeđu i drastično je skratila. Inače, njena prirodna kosa je svetlo kestenjasta.

Njen novi izgled možete pogledati NA OVOM LINKU!

Glumica tursko-nemačkog porekla nedavno je postala majka druge devojčice Lili Koi. Pored bebice, glumica ima još jednu ćerku Laru Džemin, koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim preduzetnikom Kanom Atesom.

Nakon raskida sa Turčinom, sreću sa svojom mezimicom potražila je u Berlinu gde boravi poslednjih nekoliko godina i gde je upoznala i novog partnera čiji identitet vešto skriva od javnosti i medija. Priznala je da je u vezi i da je trenutno "jako srećna i blagoslovlena", piše b92.net.