Obožavali ste Rosalindu, a da li ste znali da je njen život bio poput filma: Kidnapovali su joj sestre, borila se za zdravlje...

Poznata meksička lepotica danas ima 49 godina, a naša publika je još uvek pamti po naslovnoj ulozi u sapunici "Rosalinda"

Talija sa suprugom, foto: Profimedia
Talija sa suprugom, foto: Profimedia
.

Talija, koja je rođena kao Arijanda Miranda, proslavila se van granica svoje zemlje zahvaljujući sapunicama koje su se pre 20-ak godina emitovale u Srbiji, ali i širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

.

Paralelno sa glumačkom, gradila je i muzičku karijeru, pa je u međuvremenu postala jedna od najtraženijih pevačica, a od kada je zapostavila glumu, bavi se i kreiranjem odeće. Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim producentom, koji je od nje stariji 22 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

.

Poznati par ima dvoje dece, Sabrinu i Metjua, a velika popularnost im nije narušila porodičnu sreću. Rosalinda je aktivna na društvenim mrežama, a evidentno je da je lepota, po kojoj je nadaleko bila prepoznatljiva, nije napustila, naprotiv. Glumica i danas izgleda besprekorono.

Inale, Talijin život obeležile su i veliki stresovii, poput otmice njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Lauraa je oslobođena 18 dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36 dana od kidnapovanja, piše Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

.

Glumici je pre 12 godina dijagnostikovana i podmukla, lajmska bolest.

- Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada... - govorila je Talija jednom prilikom, dok je posve izvesnog vremena uspela da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.