Nesvakidašnja scena u Zvezdama Granda: Mislio je da se žiri ŠALI, a kada je shvatio da zaista nema NIJEDAN GLAS, uradio je ovo...

Pavle Pavlović (20) iz Paraćina branio je boje tima Aleksandra Milića Milija a nasuprot njemu na sceni se našao Aleksandar Temelkov (21) iz Velesa iz tima Violete Miljković.

foto: Prva TV/Grand
foto: Prva TV/Grand
.

Pavle je za večerašnji nastup odabrao pesme ''Čemu ovaj grad'' Darka Lazića i ''Meni je s' tobom sreća obećana'' Šabana Šaulića, a izbor Aleksandra Temelkova bile su pesme ''Pazi šta ćes da poželis'' Jašara Ahmedovskog i ''Ja sam šnajder'' Bore Drljače.

Četiri glasa otišla su u korist Pavla, dok je Temelkov ostao bez ijednog

- Kandidat broj dva je u prošlom krugu prošao na šal i na šegu, i komiku i moju dobru volju, ali Tmelkov, sine moj mili, razumem te. I tvoju volju i želju, i da si najsrećniji kd staneš na ovu scenu ali nema dalje za tebe. Ne vredi... - rekla je Marija Šerifović.

Aleksandar je zatim pomislio da se žiri šali, kao što su već jednom uradili, i da tek planiraju da mu daju glas, a kada je shvatio da su ozbiljni i da zaista smatraju da mu više nije mesto u takmičenju, on se zahvalio mentorki i sišao sa scene bez pozdrava.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na: 2:19:52

.

Izvor: Grand