Pančeta objavila fotku sa Milevicom, FANOVI U ČUDU! "Nemoj samo da je prebiješ, predviđam haos..."

One su u seriji "Igra sudbine" sestre koje se ne podnose, ali fotografija koja je nastala mimo snimanja, zbunila je gledaoce najpopularnijeg televizijskog projekta.

Lidija Vukićević i Sandra Bugarski, serija &Igra sudbine&, foto: Prva TV
Lidija Vukićević i Sandra Bugarski, serija "Igra sudbine", foto: Prva TV
.

Sandra Bugarski, koja tumači lik Marice Pančetović Pančete, i Lidija Vukičević, publici trenutno poznata kao Milevica Tankosić, u seriji glume sestre koje su u lošim odnosima još od detinjstva. 

I dok se na setu serije ne podnose, u privatnom životu koleginice su u jako dobrim odnosima, a nova fotografija Sandre Bugarski na Instagramu to i dokazuje.

"Kad sretneš svemir, sličan svom, tada počinje magija", napisala je Sandra u opisu fotografije koju možete POGLEDATI NA OVOM LINKU!

Lidija Vukićević se odmah oglasila u komentarima ostavljajući emotikone srca, a fanovi serije su ostali u čudu kako je moguće da se ove dve glumice zapravo "podnose".

"Zar ne bi trebalo da se bijete", "Nadam se da je ovaj put nisi tukla", "K'o dve sestre, ko bi rekao posle one tuče", "Nemoj samo da je prebiješ", "Predviđam haos", samo su neki od komentara fanova...