Showbiz vesti

SNAJKA Danice Ristovski iz stvarnog života se pojavila u PRVIM EPIZODAMA "IGRE SUDBINE"! Evo koju ulogu je tumačila...

Danicu Ristovski domaća publika je zavolela u seriji "Igra sudbine", kao tetku Lilu, a malo se ko seća da je njena snajka Teodora Ristovski imala epizodnu ulogu u ovoj sapunici.

09.03.2021. - 10:37h
Danica Ristovski, serija 'Igra sudbine'
Danica Ristovski, serija "Igra sudbine"foto: Prva

U prvim epizodama serije, Teodora je tumačila lik medicinske sestre koja je tada zamenila glavne aktere Aleksu i Luku Kanačnog, piše pulsonline.rs.

Teodora Ristovski, serija 'Igra sudbine'
Teodora Ristovski, serija "Igra sudbine"foto: Prva TV

Teodora je inače stalna članica pozorišta "Boško Buha". Rasla je u umetničkoj porodici - njena majka je čuvena glumica Draga Živanović, dok je njen otac priznati violončelista Tešman Živanović. 

Teodora je već godinama u srećnom braku sa rediteljem Petrom, sinom Lazara i Danice Ristovski, sa kojim je nedavno dobila prvog sina.

Teodora je poznata srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica. Diplomirala je 2005. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Biljane Mašić. Pored što je stalni član pozorišta "Boško Buha", Teodora igra i u Narodnom pozorištu, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Pozorištu na Terazijama, kao i u Ustanovi kulture "Buk Karadžić". Glumica je osnivač pozorišne trupe "Ludum Ludum". Radi i sinhronizacije crtanih filmova i igranih filmova i serija.