Showbiz vesti

Od domaćice do "mete" paparaca! SUZAN BOJL 10 godina kasnije - NEPREOZNATLJIVA! (VIDEO)

Svetska zvezda Suzan Bojl kao grom iz vedra neba se pojavila i zasijala u punom sjaju i od neugledne domaćice, kako su je nazivala, pretvorila se u pravu metu paparaca, novinara, ali i velike horde fanova.

23.02.2021. - 11:02h
Suzan Bojl nekada (2009)
Suzan Bojl nekada (2009)foto: Profimedia

U večeri finala takmičenja, dok je ceo svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona gubi i iste večeri završava u bolnici. Dijagnostifikovana joj je depresija, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i ceo tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvek u najboljim i skupim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom do perfekcije.

A za više od 10 godina, Suzan se bitno promenila. Sada je elegantnija, stilizovanija, a vidne su i određene estetske korekcije na njenom licu. Na novim fotografijama, ali i na onim koje kači poslednjih nekoliko meseci na društvenim mrežama, očigledno je da se ova 59-godišnjakinja podvrgla tretmanu botoksa.

Evo kako danas izgleda:

Izvor: Puls