JK objavila FOTKU SA SUPRUGOM i PORUČILA: Niko tebe Duško ne može da uprlja!

Dok se o njoj danonoćno piše i priča, pop diva Jelena Karleuša ne haje za druge. Važi za javnu ličnost koja svojim delima uvek pomera granice. Kao član žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nastoji da budućim pevačima prenese svoje veštine zahvaljujući kojima je ona danas pravi šoumen.

Jelena Karleuša, foto: Prva TV
Jelena Karleuša, foto: Prva TV
.

O emotivnom odnosu Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića se konstantno nagađa, ali pevačica i fubaler svoj privatni život dosta uspešno drže daleko od očiju javnosti. JK je nedavno po prvi put iskreno govorila o svojoj porodici u emisiji "Šok Tok" (o čemu možete pročitati OVDE), ali sada je zajedničkom fotografijom i emotivnom objavom rešila da stavi tačku na spekulacije koje ih prate.

Jelena Karleuša, foto: Prva Tv / screenshot
Jelena Karleuša, foto: Prva Tv / screenshot
.

"Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. ZBOG MENE. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje.... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni", napisala je Karleuša na svom Instagramu.

Duškovu i Jeleninu zajedničku fotografiju možete pogledati NA OVOM LINKU!