Miloš Biković je od honorara MAMI KUPIO STAN: Moja porodica je nekad bila bogata, a onda smo sve izgubili...

Mnoge poznate ličnosti od velikog novca koje su zaradili najmilijima i sebi su obezbedili domove i tako rešili stambeno pitanje.

Miloš Biković, foto: Prva TV
Miloš Biković, foto: Prva TV
.

Miloš Biković je svoju popularnost uspeo da postigne i van granica Srbije, a uspeh mu je doneo veliki broj uloga i dobre honorare. U Rusiji odavno uživa status mega zvezde, pa je otkrio koliko mu znači podrška brata Mihaila i majke Marije.

"Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala",  govorio je Miloš Biković za rusko izdanje časopisa „Esquire” i otkrio tada šta je majci kupio od prvog velikog honorara, prenosi Blic.

"Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste", rekao je glumac, i objasnio da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama.