Showbiz vesti

Bilja Krstić: Uz njega sam uspela da se pomirim sama sa sobom... On je meni posvetio i jednu autobiografsku pesmu (VIDEO)

Đorđe Balašević nam je ostavio nezaboravne pesme, knjige koje ćemo tek otkrivati i dosetke kojima se i dalje smejemo. Malo ko nema uspomenu na neki trenutak koji ne bi bio tako poseban da ga nisu obojili i stihovi "Panonskog mornara".

22.02.2021. - 09:22h
jutro
foto: video_media_lib

Muzičarka koja je s njim sarađivala i Đoletova kuma Biljana Krstić otvorila je dušu za TV Prva i rekla da je provela najlepše dane mladosti sa njim, da joj je pružio toliko lepe trenutke i da ga je poslednji put videla pre 10 godina.

"Lepo smo se družili četiri godine do '81. Delili smo muziku i scenu i te neke najlepše trenutke. Nikada neću zaboraviti tu njegovu fenomenalnu energiju i zaraznu radost", kaže Krstić.

Setila se kako je Đole voleo obavezno da da duhovitu ocenu nekog od muzičara nakon koncerta i da je često ona bila ocenjivana.

"Od njega sam naučila mnogo, naučila sam da steknem taj neki svoj mir, ali sam uz njega uspela da se pomirim sama sa sobom. Ne možete malo da naučite od njega o životu, u ljubavi... Retko ko je kao on umeo da pretoči tu emociju u pesme. On je meni posvetio i jednu autobiografsku pesmu...", otkriva Bilja i dodaje:

"Specijalnim nitima je umeo sve nas da očara. Dešavalo se da se i ja neretko okrenem i tapšem mu kao da sam u publici".

Za kraj je konstatovala da bi kantautor verovatno bio srećan kada bi mogao da vidi koliko smo svi zajedno u ovome.