Đorđe David otkrio zašto NE ŽIVI sa SVOJOM DEVOJKOM I ĆERKOM: Ja, čim uđem u svoj stan...

Poznati roker i član žirija "Zvezde Granda" Đorđe David je godinama u srećnoj vezi sa Anom, sa kojom je dobio i ćerku Stašu. Međutim, publici je "zapao za oko" podatak da njih troje ne žive zajedno.

Đorđe David, foto: Prva Tv/PrtScr
Đorđe David, foto: Prva Tv/PrtScr
.

"Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotou, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti", kroz osmeh priča čuveni roker i dodaje zbog čega žive život na dve adrese:

.

"Ja sam kao mator čovek dobio dete i ti matorog čoveka ne možeš da menjaš. U ovom poslu u kom se nalazim da bih bio dobar detetu i svojoj Ani, moram da imam oduška za sebe i za svoju kreativnost. Živimo odvojeno jer čim uđem u stan sve skidam sa sebe, jer mi je moj kvadrat - moja sloboda, gde dajem sebi za pravo da se opustim i ostavim sve probleme, zadatke i obaveze na trenutak po strani. Imati bend, raditi “Zvezde Granda”, imati obaveze da radiš sa kandidatima, biti posvećen svom poslu i tačan u svemu je jako zahtevno. Treba da budeš na svim poljima iznad proseka, to izaziva ogromnu odgovornost i moram da imam taj trenutak da se opustim. Odmah čim uđem u stan tražim tu slobodu, to je moj fetiš i moj momenat koji mi puni baterije. Tu stavljam mozak na čiviluk i osvežavam neke druge ideje, svoj bezobrazluk i sve što me inspiriše", rekao je Đorđe David za Blic.