Sanja Kužet otkrila kako je upoznala svog muža, ovakvu ljubavnu priču odavno niste čuli: Ma nama je tako lepo, ne robujem formama

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet retko govori o svom privatnom životu, a sada je otkrila detalje iz svog ljubavnog života, te se prisetila i ispričala kako se upoznala sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem.

Sanja Kužet, foto: Prva TV
Sanja Kužet, foto: Prva TV
.

Njihova ljubavna priča je i te kako interesantna, jer je počela tako što su se upoznali na letovanju i to u ranoj mladosti, da bi kasnije, nakon 10 godina rešili da njihovo drugarstvo pređe u nešto ozbiljnije.

- Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala... Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše - ispričala je Sanja koja je ostala u kontaktu sa celokupnim društvom sa letovanja i dodala da kada su se kasnije svi zajedno okupili na piću, imala je priliku da upozna apsolutno jednog novog Nemanju...

- Iako je on i iz onog perioda bio jako kulturan mladić, ta činjenica se nije promenila, ali kad govorim o zrelosti, to su apsolutno dve različite osobe. Što je i normalno, muškarac u 23 godine i muškarac kojeg sam upoznala 10 godina kasnije, to je ogromna razlika, rekla je Sanja i dodala:

- Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove... Ma nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo, dobili smo i zajedničko dete - ispričala je Sanja.

Izvor: Grand