Otkriveni detalji nove sezone serije "Seks i grad", fanovi užasnuti: To niko ne želi

Simanje nove sezone serije "Seks i grad" naljutilo je fanove nakon što je Sara Džesika Parker potvrdila da će u popularnoj seriji biti reči i o pandemiji korona virusa.

Seks i grad, foto: Profimedia
Seks i grad, foto: Profimedia
.

Gledaoci ovu informaciju nisu dočekali s oduševljenjem.

Naime, mnogi smatraju produkciju neosetljivom s obzirom na to da prikazuju globalnu pandemiju koja je mnogima uništila živote.

"Niko ne želi da gledati koronu na televiziji, pogotovo kad pandemija još uvek traje", "Dve stvari su loše u novoj sezoni: 1. Seks i grad nije isti bez Samante i 2. Niko ne želi kovid u zabavnoj industriji. Želimo da pobegnemo, a ne da budemo prisiljeni da se suočavamo s njim na svakom koraku", samo su neke od reakcija na ovu vest, piše Index.hr.

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pandemija koja je značajno pogodila Njujork mora da bude deo priče.

.

"Njujork je imao preko 40 hiljada smrtnih slučajeva uzrokovanih korona virusom. Tela su bila složena u kamione ispred bolnica. Bila je to prilično velika stvar. Zašto to ne bi uključili u seriju?", "Kovid-19 je tako veliki deo istorije i našeg života, ima smisla da se pojavi u TV serijama i filmovima. Bilo bi čudnije da su pandemiju jednostavno ignorisali", neki su od komentara na Tviteru.

"To će očigledno biti deo priče jer to je grad u kome ovi likovi žive", kazala je Sara za Vanity Fair govoreći o spominjanju pandemije u seriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

.

Inače, otkako je potvrđeno da se nova sezona serije snima bez Kim Katral, odnosno Samante Džons, mnogi fanovi su uvereni da serija neće biti jednako kvalitetna.