Ovo je Milijeva SUPRUGA! Kompozitor se prisetio PEHA sa prvog sastanka sa sadašnjom ženom: Toliko sam se napio da sam...

Aleksandar Milić Mili, direktor "Grand produkcije" i osnivač benda "Miligram", već skoro 16 godina uživa u skladnom braku sa Ninom Milić. Međutim, malo ko zna kako su se upoznali i na koji način ju je poznati kompozitor zaprosio.

Aleksandar Milić Mili, foto: Prva TV
Aleksandar Milić Mili, foto: Prva TV
.

U jednom od intervjua Mili je otkrio da su se Nina i on upoznali 2004. godine i to zahvaljujući zajedničkom društvu. Ona je tada studirala u Italiji, a slučajni dolazak u njegov studio promenio im je život.

"Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijatelji radio neku pesmu. NIna je za to vreme bila u Italiji, gde je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao 'Gledaj, kako god, ali sledeći put kad ona dođe obavezno mi javi'", ispričao je svojevremeno Mili i otkrio da je Nina tada bila u vezi, piše grand.online.

"Ja sam joj rekao "Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja" (smeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako", dodao je.

Budući da je Nina tada živela u Italiji, nisu imali priliku da se često viđaju. Prvi zajednički izlazak desio im se u Monaku, gde je Mili boravio tokom leta, a kako je istakao, nikad ga neće zaboraviti jer se od uzbuđenja napio.

"Ona je došla u Monako da vidi kako sve to izgleda. Izašli smo, a ja sam se toliko napio da sam puzao prema auto putu i zaspao u kadi (smeh).Toliko sam bio radosan, da nisam mogao da se kontrolišem to prvo veče. Ujutru kad sam se probudio u kadi rekao sam sebi 'Brate moj, prvi izlazak, pa ona će da me šutne. Idiote, zar je moguće?'", sa osmehom se prisetio. Ipak, Monako im je ostao u lepom sećanju, pa je nakon šest meseci tu i pala prosidba.

Mada nije preterano romantičan, za veridbu se baš potrudio i osmislio je da do najsitnijih detalja.

"Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu "Gril", ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mesec dana pre toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj meri, a da nije znala", rekao je i ispričao kako je protekla veridba.

"Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio. Sečam se da je briznula u plač, a ceo restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor", s osmehom se prisetio čuveni kompozitor i dodao da se svadba desila u Beogradu i to godinu dana nakon veridbe, piše grand.online.

 

Danas ovaj par uživa u skladnom braku u kom su dobili sina Markusa i ćerku Miu, i često ističu da su jedno drugom velika podrška.

Fotografiju Milijeve supruge Nine možete pogledati NA OVOM LINKU!