Ovaj zgodni dečkić danas slavi 42. rođendan: "Ovo malecko momče sa Kosova došlo je na ovaj svet danas!" Znate li o kome je reč?

Naš poznati glumac danas slavi 42. rođendan što je posebnom porukom obeležio na Instagramu.

.

"I takooo...Ovo malecko momče sa Kosova (levo) došlo je na ovaj svet 31.01.1979 u devet i 30 časova. Zahvaljujući zdravoj porodici, koja ga je izvela na pravi put, imao je prelepo detinjstvo..Vaspitavan da poštuje prave vrednosti, da bude ponosan na mesto odakle potiče i čuva tradiciju svoje zemlje.... Tako da je sad ovom momku sa Kosova (desno) veoma lako da sve to samo nastavi...Srećan mi 42.rođendan... ", napisao je Milan Vasić. Glumac je na Instagramu dobio veliki broj čestitki: "Neka ti u životu bude sve kako sam želiš", "Nastavi da ideš istim putem koji te vodi ka vrhu ... Neka je trnovit i kamen... neka nije najbolji....neka je kišni pa sunčani. Iz svega ćeš izaći jači i bolji i mudriji. Neke kapije se tek otvaraju. Srećan rođendan i sve najlepše od srca", "Srećan rođendan, momče. Sve najbolje. Živeli".

Glumac Milan Vasić rođen je u Kosovskoj Kamenici, diplomirao je na Fakultetu umetnosti u Prištini (odesk glume), u klasi profesora Svetozara Rapajića. Ostvario je veliki broj zapaženih uloga, među kojima se izdvajaju: Sava Lađarski ("Konji vrani", "Jesen stiže, Dunjo moja" autora Ljubiše Samardžića kojem je veoma zahvalan na podršci), Danijel Papo (Miris kiše na Balkanu koji je režirao, takođe, Samardžić), Mane ("Vrati se, Zone"), Uroš Džemić U-Džejl ("Pevaj, brate").

Poznat je i po sjajnim pevačkim sposobnostima, prenosi Žena.