TETKA JOJ JE ZLATA PETROVIĆ! Ovu takmičarku "Zvezda Granda" članovi žirija nisu baš pohvalili! Pogledajte o kome je reč... (VIDEO)

U posednje emitovanoj emisiji, na podijumu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" zapevala 31-godišnja Zlata Piloš.

Zvezde Granda, foto: Prva Tv / screenshot
Zvezde Granda, foto: Prva Tv / screenshot
.

Sve prisutne je iznenadila kada je otkrila da joj je rođena tetka Zlata Petrović, sa kojom pored ljubavi prema muzici deli i ime.

Zlata je otkrila da joj je tetka već slavna pevačica, a tata čuveni muzičar. Ipak, nije prošla dalje, a Snežana Đurišić je njenu lepotu uporedila sa tetkinom:

"Zlato, nije bilo dobro. Ni prva ni druga pesma. Sve je bilo van intonacije. Bilo bi dobro da taj svoj glas malo obuzdaš. I lepa si kao tvoja tetka Zlata, kad je bila mlada. Mnogo mi je drago što si Piloševa ćerka, ja imam dve njegove pesme. Ali stvarno nisam mogla da ti dam glas, ni pva ni druga pesma nije bila dobra. Nadam se da se ne ljutiš na mene", iskrena je bila Snežana.

Zlata Piloš, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
Zlata Piloš, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
.

Marija Šerifović nije imala pohvale na račun pevanja ove kandidatkinje:

"Nisam znala ko si i šta si. Ja se okrećem i kaže "ova žena peva kao Zlata Petrović, šta je ovo, o čemu se radi. S tim što bi Zlata to pevala tačnije, preciznije. Nije bilo dobro", komentarisala je Marija Šerifović.

"Zlato, je l' tvoj tata svira harmoniku? Joj kako on dobro svira, što se na njega nisi ugledala?", pitao je Zlatu Dragan Stojković Bosanac.

Pevala je hit Ane Bekute "Treba vremena", a njen nastup možete pogledati u snimku u nastavku od 11:48.