Darko bio protiv toga da se njegov otac podvrgne operaciji smanjenja želuca. Posle jedne rečenice je morao da popusti

Pevač Darko Lazić otkrio je u Šok Toku detalje o svom ocu koji je nedavno tragično preminuo. Zašto je želeo da ode na operaciju, zašto je Darko bio protiv i šta ima da poruči onima koji komentarišu tipa: "Nisi oca prežalio, već se slikaš“?

foto: Prva Tv / screenshot
foto: Prva Tv / screenshot
.

"Za mesec dana izdajem novu pesmu posvećenu mom pokojnom ocu. Od reči do reči je moja životna priča, jer sam ja sa njim počinjao kad sam bio mlad. On mi je bio sve u životu. On je razlog zbog čega sam ja pevač. Ja sam hteo harmoniku, hteo sam klavijaturu, bubanj... Bukvalno sve, samo ne da pevam. Zalužuje da njemu posvetim jednu pesmu... - rekao je Darko, a potom objasnio da je bio izričito protiv toga da se njegov otac podvrgne operaciji smanjenja želuca.

„On je video od mene da sam ja smršao, bio je jako gojazan" - izjavio je pevaš za Šok Tok.

Iako je Darko pokušao da ga odgovori od te ideje zbog godina ali i moždanog udara koji je njegov otac preživeo, zbog jedne rečenice koju mu rekao, Darko je na kraju popustio:

- Napadao me je mesecima. Na kraju sam došao u situaciju da mi kaže tebi je žao da platiš ocu da se operiše. Ja tu više nisam mogao ništa da mu kažem... On je samo hteo sebi bolje, ali je nažalost ispalo ovako...

O svemu tome, ali i komntarima tipa: "Nisi oca prežalio, već se slikaš“, Darko je u Šok Toku rekao sledeće: