Showbiz vesti

OTKRILA ŠTA SE DESILO NA ZIMOVANJU! Zašto je konobarica zamolila Lidiju Vukićević da joj pokaže LIČNU KARTU?

Glumica Lidija Vukićević je početak godine iskoristila da se odmori na Jahorini, u društvu prijatelja. 

18.01.2021. - 08:13h
Lidija Vukićević, serija 'Igra sudbine'
Lidija Vukićević, serija "Igra sudbine"foto: Prva Tv / screenshot

I dok serija "Igra sudbine" iz dana u dan broji rekordnu gledanost, Lidija, publici poznatija kao ministara za krizne situacije, proteklih dana je uživala u šetnji po snegu, skijanju i odmaranju u sauni. 

Glumica je otkrila i nesvakidašnju anegdotu sa zimovanja, kada joj je konobarica u restoranu tražila ličnu kartu kako bi se uverila da je ona zaista Lidija.

"Bila sam sa društvom u jednom kafiću u Sarajevu i žena kad me je videla, rekla je: “Jao, vi ste sigurno ćerka Lidije Vukićević”. Ja sam ćutala i osmehivala se, a moje društvo je odmah prasnulo u smeh. Onda su pokušali da joj objasne da sam zapravo ja stvarno Lidija, ali je ona mislila da je zafrkavamo. Onda sam i ja pokušala da joj objasnim da sam to stvarno ja, međutim, ona mi nije verovala. Posle 20-ak minuta se vratila i rekla: “Hoćete da mi date ličnu kartu?”. Ja sam to učinila, a kad ju je videla, žena se šlogirala. Samo je rekla ne mogu da verujem, pa to ste stvarno vi. Meni je ta situacija bila mnogo simpatična i sad se često smejemo dok je prepriča", rekla je Lidija za Blic.