OTKRILA ŠTA SE DESILO NA ZIMOVANJU! Zašto je konobarica zamolila Lidiju Vukićević da joj pokaže LIČNU KARTU?

Glumica Lidija Vukićević je početak godine iskoristila da se odmori na Jahorini, u društvu prijatelja.

Lidija Vukićević, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv / screenshot
Lidija Vukićević, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv / screenshot
.

I dok serija "Igra sudbine" iz dana u dan broji rekordnu gledanost, Lidija, publici poznatija kao ministara za krizne situacije, proteklih dana je uživala u šetnji po snegu, skijanju i odmaranju u sauni. 

Glumica je otkrila i nesvakidašnju anegdotu sa zimovanja, kada joj je konobarica u restoranu tražila ličnu kartu kako bi se uverila da je ona zaista Lidija.

"Bila sam sa društvom u jednom kafiću u Sarajevu i žena kad me je videla, rekla je: “Jao, vi ste sigurno ćerka Lidije Vukićević”. Ja sam ćutala i osmehivala se, a moje društvo je odmah prasnulo u smeh. Onda su pokušali da joj objasne da sam zapravo ja stvarno Lidija, ali je ona mislila da je zafrkavamo. Onda sam i ja pokušala da joj objasnim da sam to stvarno ja, međutim, ona mi nije verovala. Posle 20-ak minuta se vratila i rekla: “Hoćete da mi date ličnu kartu?”. Ja sam to učinila, a kad ju je videla, žena se šlogirala. Samo je rekla ne mogu da verujem, pa to ste stvarno vi. Meni je ta situacija bila mnogo simpatična i sad se često smejemo dok je prepriča", rekla je Lidija za Blic.