SPREMAJU ZLATNU SVADBU! Zajedno su skoro 50 godina, a njegov RECEPT ZA SREĆAN BRAK je pokrenuo lavinu komentara...

Biznismen Bogoljub Karić (66) podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nešto što je dotaklo mnoge, te pokrenulo 'lavinu' komentara.

Bogoljub i Milanka Karić, foto: Printscreen/PrvaTV
Bogoljub i Milanka Karić, foto: Printscreen/PrvaTV
.

"Dragi moji, moja Mara i ja evo polako se spremamo za zlatnu svadbu, skoro će 50 godina kako smo zajedno, zato dragi moji samo zajedništvo, sloga i ljubav mogu da održe brak. Iako to izgleda kao mnogo godina, one su nam prošle kao jedan dan, a mi se osećamo i dalje mladim", napisao je on na Fejsbuku.

Bogoljub Karić, foto: Printscreen/PrvaTV
Bogoljub Karić, foto: Printscreen/PrvaTV
.

"U životu, ali i u braku, se pojave talasi, ali i mirno more, uvek postoji i uspona i padova, ali sloga kuću gradi, a nesloga ruši. Sve to zajedno mora da se prođe, zato se Bogu i molimo, upalimo sveću i zajedno sa svojim zivotnim saputnikom sve rešimo, u braku, muž i žena treba da razgovaraju, da se poveravaju jedno drugom i pomažu se, u tome je uspeh braka, tako brak opstaje. Samo tako i može da postoji obostrano bezrezervno poverenje", napisao je Bogoljub i dodao za kraj:

"Čuvajte se i volite... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić", zaključio je, uz sliku koju možete videti NA OVOM LINKU!