Komentari su me potpuno DOTUKLI, nisam mogao da se IZBORIM SA EMOCIJAMA! Takmičar "Zvezda Granda" koji je CEO REGION DIGAO NA NOGE

Momak koji je prošlog vikenda u takmičenju ''Zvezde Granda'' digao studio, i ceo region na noge, Isak Šabanović, nije ni slutio da će zahvaljujući suvom talentu i iskrenoj emociji ostaviti bez teksta najveće zvezde našeg područija i pobrati sve simpatije publike.

Isak Šabanović, Zvezde Granda, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
Isak Šabanović, Zvezde Granda, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
.

Malo je vremena prošlo da bi Isak mogao kompletno da sabere utiske i shvati šta ga je snašlo, a popularnost koju je dobio ''preko noći'' ne koristi onako kako bi mogao, već i dalje sebe smatra običnim momkom, sinom Vanje i Rafeta, Alenovim bratom i ljubiteljem dobrog rokenrola.

U intervjuu za portal grand.online otkriva kako se oseća nakon par dana, od dešavanja koje mu je promenilo život.

"Ja se bavim muzikom od kada znam za sebe i potičem iz muzičke porodice, moj otac je muzičar više od 30 godina a djedovi utemeljivači tamburaške muzike u Bijelom Polju, tako da je muzika izabrala mene. Aktivno se bavim muzikom od 15. godine i navikao sam na pozitivne reakcije ljudi , publike, ali ono što sam doživio na stejdžu ne može se uporediti ni sa jednim nastupom, a to se “ustostručilo” nakon emisije. Pozivi, poruke, pozitivni komentari, svi su htjeli da mi udijele komplimente ali i savjete, rodbina, priljatelji ali i nepoznati ljudi…još uvijek nijesam svjestan šta se desilo, neka magija, šta li?",  rekao je Isak za grand.online.

Prve muzičke korake napravio je u Podgorici, ali pored prestonice Crne Gore i njegovog rodnog mesta, podrška stiže iz cele zemlje, a titula koju su mu dodelili jeste ambasador muzike, koji je pobedio sve podele. Ono što mu ipak i dalje ne dolazi do glave jeste da su takve muzičke veličine, kakve sede u žiriju ''Zvezda Granda'', baš njemu udelili komplimnte kakvi se jednom dogode.

"Kako da ne budem zadovoljan kad mi se Dragan Stojković Bosanac klanjao, a Marija nudila duet, pa ko sa njom ne bi voleo d asarađuje?! Svi komentari su me poptuno dotukli i mislim da još nisam svjestan šta me je snašlo", objašnjava takmičar koji je pored pevanja u takmičenju pokazao i iskrene suze, koje nije mogao da zaustavi.

Poznanstvo sa Đorđem Davidom datira od ranije, koji mu je prilikom posete Bijelom Polju nagovestio da bi trebao da dođe u Grand, ali u Isakovom životu u tom trenutku, takmičenje nije bila opcija.

"Oklevao sam i razmišljao iako ''Zvezde Granda'' odavno nisu folk takmičenje već najgledanija emisija na ovim prostorima i šire. Trebalo mi je da skupim hrabrost da se prijavim za audiciju i stanem pred ljude koji su ušli u anale. Na kraju sam samo rekao ''Što da ne''", iskren je bio Isak za grand.online.