Didi Džej: Suprug i ja volimo da imamo privatne snimke samo za nas, iako oko sebe imamo tim fotografa

Kada se sa suprugom preselila u Los Anđeles, Dijana Janković, u svetu poznatiija kao Didi Džej, smatra da je od tada mnogo napredovala. I pored brojnih gostovanja i snimanja, rado dolazi u rodnu zemlju.

Didi Džej, foto: PRVA TV
Didi Džej, foto: PRVA TV
.

Zahvaljujući uspešnoj američkoj karijeri, upoznala je mnogo poznatih zvezda iz svetskog džetseta. Neki su je oduševili, dok se u druge razočarala, misleći da su lepši kao na fotografijama sa društvenih mreža. 

Dijana ne prati našu muzičku scenu i ne mari za zle jezike sprske estrade.

"Ne znam zašto bi me neko mrzeo zato što želim da izgradim svetsku karijeru. Mislim da Srbija treba da bude ponosna na mene, pre svega zato što nisam čula da  je iko do sada ostvario takve rezultate u Americi", priznala je Didi Džej za Grand televiziju.

Suprug joj je velika podrška i često se sa njim konsultuje u vezi sa svim što radi u svojoj karijeri. Daje joj savete tokom snimanja pesama i spotova, kako bi oni izgledali što sofisticiranije. Stalno je na snimanju sa njom.

"Svom suprugu posvećujem mnogo vremena. On mi je i lični fotograf i kamerman, i iako oko sebe imamo svoje fotografe i ceo tim, volimo da imamo privatne snimke samo za nas", rekla je za Grand televiziju.