Showbiz vesti

Miloš Biković o razvodu roditelja: Moj brat je upamtio kako izgleda porodični život, ja nisam

Poznati glumac i producent Miloš Biković retko govori o svom privatnom životu, ali je za emisiju "2vernik2" na ruskoj televiziji odučio da podeli svoje porodične uspomene, ali i današnji odnos sa stariji bratom Mihajlom, inače starešinom manastira Jovanje.

29.12.2020. - 09:03h
Miloš Biković
Miloš Bikovićfoto: Prva TV

"Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine", kazao je na početku Biković u emisiji "2vernik2" na jednoj ruskoj televiziji.

"Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako", dodao je glumac, koji poslednjih godina ima sve više uspeha u Rusiji.

Miloš Biković
Miloš Bikovićfoto: Prva TV

On je otkrio kako su roditelji reagovali kada je njegov brat rešio da se zamonaši.

"Teško im je bilo da prihvate. Imao je šest godina kada su se naši roditelji razveli i upamtio je kako izgleda porodični život. Ja nisam. Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima", otkrio je glumac za emisiju "2vernik2" na jednoj ruskoj televiziji.

Miloševi roditelji su, podsetimo, njega dobili u periodu nakon razvoda u kom su ponovo bili zajedno, međutim vrlo brzo su se opet rastali, piše Blic.