Miloš Biković o razvodu roditelja: Moj brat je upamtio kako izgleda porodični život, ja nisam

Poznati glumac i producent Miloš Biković retko govori o svom privatnom životu, ali je za emisiju "2vernik2" na ruskoj televiziji odučio da podeli svoje porodične uspomene, ali i današnji odnos sa stariji bratom Mihajlom, inače starešinom manastira Jovanje.

Miloš Biković, foto: Prva TV
Miloš Biković, foto: Prva TV
.

"Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine", kazao je na početku Biković u emisiji "2vernik2" na jednoj ruskoj televiziji.

"Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako", dodao je glumac, koji poslednjih godina ima sve više uspeha u Rusiji.

Miloš Biković, foto: Prva TV
Miloš Biković, foto: Prva TV
.

On je otkrio kako su roditelji reagovali kada je njegov brat rešio da se zamonaši.

"Teško im je bilo da prihvate. Imao je šest godina kada su se naši roditelji razveli i upamtio je kako izgleda porodični život. Ja nisam. Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima", otkrio je glumac za emisiju "2vernik2" na jednoj ruskoj televiziji.

Miloševi roditelji su, podsetimo, njega dobili u periodu nakon razvoda u kom su ponovo bili zajedno, međutim vrlo brzo su se opet rastali, piše Blic.