Dženifer Aniston novogodišnjim ukrasom zgrozila mnoge: "Možda si slavna, ali nisi lišena odgovornosti"! Šta vi mislite?

Holivudska glumica Dženifer Aniston se našla na udaru kritika nakon što je na Instagram storiju objavila fotografiju neobičnog božićnog ukrasa sa svoje jelke.

.

Popularna glumica okitila je jelku, na koju je, između ostalog, postavila i drvenu pločicu koja aludira na korona virus, zbog čega su se pojedini njeni pratioci i te kako uvredili.

Oni su naveli u komentarima da Dženifer Aniston navodno "umanjuje opasnost i posledice pandemije dok ljudi širom sveta pate".

"Naša prva pandemija 2020.", piše na ukrasu koji je okačila glumica.

"Samo zato što si slavna, ne znači da si lišena odgovornosti... Zbog te pandemije izgubljeni su nevini životi! Živeli, za našu prvu pandemiju 2020. godine, u kojoj su umrli milioni ljudi! Proslavimo to na božićnom ukrasu!", negodovali su pojedini korisnici Tvitera.

Mnogi su međutim ipak stali na stranu slavne glumice, prenosi USA tudej.

.

"Anistonova je bila jedna od najvećih zvezda koja se aktivno uključila u borbu protiv kovida 19, apelovala je na ljude da nose zaštitne maske, donirala sredstva za pomoć te pomagala lokalne restorane i mala poduzeća dok su drugi bili zauzeti objavljivanjem svojih otmenih večera... I sad ste joj zamrzili zbog jednog ukrasa, stvarno?!", upitao je jedan korisnik, dok je drugi napisao:

"Svako se s ovom pandemijom nosi drugačije. Dženifer je očigledno izabrala humor, a njen ukras uopšte nije uvredljiv".

Suvlasnica radnje Britani Saton, koja je osmislila prilagođene božićne ukrase "Rustic Raleigh", koji je Anistonova stavila na jelku rekla je:

"Suprug i ja smo oduševljeni što je Dženifer Aniston odlučila da ukrasi svoje drvce jednim od naših dobronamernih ukrasa. Namenjeni su tome da se širi praznično raspoloženje i veselje tokom ovih izazovnih vremena. Želimo svima dobro zdravlje i sreću u narednoj godini", zaključila je Britani Saton.

Izvor: B92.net