Od NAJGOREG nastupa IKADA do FENIKSA koji je ceo studio digao na noge

Ove subote gledaoci Prve televizije su imali priliku da gledaju i slušaju, kako su rekli neki članovi žirija šou programa "Zvezde Granda", najgori nastup u istoriji takmičenja. Međutim, evo i kako se to desilo, šta je takmičara omelo u pevanju i kako je izgledao obrt koji mu je na kraju posle mnogo peripetija, ubeđivanja doneo prolazak u sledeći krug.

Elmin Janjoš kao Feniks, foto: Youtube Printscreen/ Zvezde Granda
Elmin Janjoš kao Feniks, foto: Youtube Printscreen/ Zvezde Granda
.

Elminu Janjošu (21) iz Vareša, koji prvi put nastupa u Zvezdama Granda "pobegla" je matrica, te se žiri hvatao za glavu i poželeo da stisne panik taster, koji ne postoji već tri kruga.

Ipak, Elmin je uspeo da se izdigne iz svih falševa i kikseva sa drugom pesmom "Noćas mi je srce ranjeno", i na kraju dobije tri glasa podrške. .

Stručni tim "Zvezda Granda" nije mogao da sakrije iznenađenje ovim, kako su ga nazvali, katastrofalnim nastupom, te su na Elmina osuli drvlje i kamenje.

- Ovo zvuči kao kad u onim velikim šou programima dođe baja pa namerno peva falš. Kao da je prvu pesmu pevao Pera, a ovu drugu Jova. Ovo nikad nisam čuo, video, ni doživeo - prokomentarisao je Džordž, a Karleuša je dodala da je bio kao noćna mora, ali da je uspeo da se probudi.

- Ono je bilo strašno - dodala je Đurišička. Ni ostali članovi žirija nisu bili blagi prema njemu i poručili su mu da nije za takmičenje, i da je njegov nastup bio najgori u istoriji "Zvezda Granda" ikada.

Jelena je istakla da je ovo šou u kom se bore lavovi, pa je pohvalila Elmina za borbu koju je pokazao.

- Ovde smo u tri minuta čuli osobu koja se obrukala kao nikad do sad, a onda jednog leptira koji se izdigao iz cele situacije. Iz jednog debakla ušao je u trijumf - branila ga je Jelena, što je naljutilo njene kolege iz žirija na čelu sa Sašom Popovićem.

I dok je direktor tvrdio da Elmin nije za prolazak, njegov mentor Mili i Jelena vikali su da je on feniks i da mu treba dati šansu.

- Ovo je nešto najgore što je ikada bilo - izjavio je Popović, dok mu je diva odgovorila da se tako ne nagrađuju borci. Krenulo je ubeđivanje, ali kako je Saši Jelena postala naporna, rešio je da Elminu da drugu šansu da ponovo zapeva, ali ovoga puta istu pesmu koju je i pogrešio.

Nakon što su se svi članovi digli iz svojih stolica i bodrili Elmina da zapeva punim srcem, usledio je obrt kakav niko nije očekivao. Takmičar je bez greške otpevao prvu pesmu,na opštu radost svih u studiju.

- Ti si sada već zvezda - poručila mu je Snežana nakon nastupa, pa se obratila Popoviću.

- Saša, ovoliko si ga mučio, pusti ga. Dečka ste maltretirali najstrašnije, nema smisla da ga ne pustiš - dodala je Đurišićka, te je Popović na kraju popustio i poslao ga u naredni krug.

Pogledajte njegov nastup u duelu sa takmičarkom na 2.40.00

.

Izvor: Grand online /I. Ankić / Prva TV