Lila u seriji "Igra sudbine" ne voli svoju snajku Sofiju Šubarević, a šta misli o IZABRANICAMA SVOJIH SINOVA?

Među obolelima iz ekipe serije „Igra sudbine” našla se i glumica Danica Ristovski, pa su tako morali na mesec dana da obustave snimanje, ali čim su ozdravili, vratili su se poslu.

Danica Ristovski u ulozi Lile, serija &Igra sudbine&, foto: PRVA TV/Printscreen
Danica Ristovski u ulozi Lile, serija "Igra sudbine", foto: PRVA TV/Printscreen
.

"Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima", kaže za „Blic” Danica Ristovski.

Glumica kaže da se s nestrpljenjem vratila snimanju serije i da joj je drago što su svi ozdravili koji su bili oboleli od korone.

Kako u seriji nije zadovoljna snajkom Sofijom Šubarović, novinare je zanimalo kako bi Danica reagovala da ima takvu u privatnom životu:

"Svako bira svoju sreću. Pa ako pogreši, može da popravi stuaciju. Niko nije glup i lud da trpi nešto što mu ne odgovara. Možda u seriji trpi duže nego u životu. Nadam se da su muškarci i žene pametnije od onog što gledaju. A moje obe snajke su izuzetne ličnosti i mi se volimo i mislim da nisam mogla da poželim bolje snaje od Teodore i Ljiljane", rekla je glumica za Blic.