POTRESNA SUDBINA ŽENE S GOLUBOVIMA! O njenim PRETUŽNIM REČIMA bruji ceo Holivud: Isključim telefon, spustim roletne, a onda...

Glumica Brenda Friker, našoj publici najpoznatija kao žena sa golubovima u kultnom filmu "Sam u kući 2", nedavno je gostovala u jednoj radijskoj emisiji, a njeno izlaganje rastužilo je javnost.

.

Ova 75-godišnja glumica progovorila je o tome kako su nadolazeći praznici za nju prilično depresivni i da će ih provesti sama u mračnom stanu.

"Sada imam 75 godina i lagala bih kada bih rekla da ću imati lep i srećan Božić jer sam jedna od onih ljudi koji su stari i žive sami, pa ovaj period godine ume da bude jako težak", rekla je Frikerova, koja je osvojila i Oskar za sporednu ulogu u filmu "My Left Foot" iz 1989. godine.

"Isključim telefon i spustim roletne. Unapred snimim neke dobre programe i imam psa, i tako prolazim kroz te dane", dodala je.

Brenda je istakla i da joj je još teže tokom novogodišnje noći:

"Zvone zvona, ali nema nikog ko bi me pogledao, zagrlio me i nasmejao mi se, a ja ne mogu da pobegnem od zvuka zvona, crkve su svuda".

.

Brenda je od 1979. do 1988. bila u braku s Barijem Dejvisom, koji je preminuo dve godine nakon njihovog razvoda. Jednom prilikom priznala je da su se silno voleli i nakon što su stavili tačku na brak, a da je Barijev alkoholizom uništio njihov odnosn.

"Ne znam gde je sahranjen i ne želim da znam", rekla je u 2015. u jednom intervjuu, uz objašnjenje da bi joj to slomilo srce.

"Bili smo ludo zaljubljeni uprkos svemu. Uvek je bio predivan i zanimljiv muškarac. Ali, postao je alkoholičar i nisam mogla s tim da živim. Ni razvod ga nije uplašio, a nakon njega smo nastavili da viđamo jer smo se i dalje voleli", ispričala je glumica.

Izvor: Žena.blic