NEOSTVARENA ŽELJA VELIKOG GLOGOVCA! Pored sjajnih uloga, želeo je da izađe na Marakanu i...

Glumac Nebojša Glogovac napustio nas je 9. februara 2018. u 49. godini posle duge i teške bobre sa rakom pluća. Bio je jedan od naših najtalentovanijih glumaca, za sobom je ostavio dva sina i ćerku, a jednu želju nije stigao sebi da ostvari.

Nebojša Glogovac, foto: Printscreen/PrvaTV
Nebojša Glogovac, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Poznati glumac je u intervjuu za forum navijača Crvene zvezde govorio o svojoj ljubavi prema crveno-belima i tom prilikom obelodanio želju.

"Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo", rekao je Glogovac tom prilikom, prenosi pulsonline.rs.

Glogovac je bio poznat po velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a o navijačkom rivalstvu među glumcima je rekao:

"Vojin Ćetković, moj kum, navija za Zvezdu, Đuričko takođe, Bane Trifunović. S druge strane, Bjela je redovan, često putuje sa Partizanom, za ostale ne znam... "Grobari" se nešto kriju (smeh), ne pokazuju se transparentno baš... Tu je Sergej, ali to je više bila propagandna mašinerija", objasnio je svojevremeno glumac, prenosi pulsonline.rs.