Bojana Ristivojević: Kao mala sam mnogo vremena provodila razgovarajući sa sveštenikom iz našeg sela

Voditeljka Bojana Ristivojević nedavno se priključila ekipi emisije "Jutro" Prve televizije, a kako priznaje takav format joj prija, jer je ranoranilac i voli da ustaje u cik zore, pogotovo zimi.

Bojana Ristivojević, foto: Prva TV/Jutro
Bojana Ristivojević, foto: Prva TV/Jutro
.

Pored ljubavi prema kameri, Bojana voli i da slika ikone. Ne izdvaja neki poseban stil slikanja, već preferira sve što je njenom oku lepo.

Za medije je svojevremeno izjavila da su njeni roditelji imali planove da upiše advokaturu, iako je njena želja ipak bio Fakultet likovnih umetnosti. Detaljinije o tome možete pročitati NA OVOM LINKU!

"Duhovni mir mi je najbitniji, naročito u ovom vremenu punom raznih iskušenja, korone, nervoze... Kao mala sam dosta vremena provodila u razgovoru sa kumom Branom, koji je bio sveštenik u našem selu. Sada je u penziji, ali i dalje se ispričamo kad god imam neku dilemu. Takođe sam obilazeći manastire upoznala mnogo braće i sestara, monaha i monahinja, divnih duhovnika koji su mi veliki oslonac i sa kojima se uvek rado viđam i savetujem. Mislim da je to ono što nam najviše kao narodu fali, vera u boga, u ljude, u dobrotu. Da se ne bavimo samo tračevima, da ne kritikujemo po ceo dan druge, da ne ističemo samo loše nego da konačno počnemo da vidimo dobre i lepe stvari, da o njima pričamo, da menjamo sebe, da mi budemo bolji. Da budemo za primer", zaključila je voditeljka za Blic.