Turski lepotan Džan Jaman zaludeo je žene širom sveta: Gospodin savršeni iz serije "Sanjalica" na Prvoj

Ukoliko pitate pripadnice lepšeg pola ko je trenutno najsavršeniji muškarac na planeti, jednoglasno će reći – Džan Jaman. Njegovo savršeno izvajano telo i perfektno lice nisu jedini aduti ovog mladog glumca za kojim uzdišu dame širom sveta. Jaman je završio pravni fakultet i svoju karijeru je započeo kao perspektivni i uspešni poreski savetnik u jednoj prestižnoj konsultantskoj kući ali očigledno kravata, odelo i rad u kancelariji nisu inspirisali ovog glumca da ostane u korporativnom svetu.

Džan u seriji, foto: Prva Tv / screenshot
Džan u seriji, foto: Prva Tv / screenshot
.

Želja za slobodom i kreativnim radom zapravo su i glavna veza Jamana i lika kojeg tumači u seriji "Sanjalica", koju gledamo svakog radnog dana, odmah posle jutarnjeg programa na Prvoj televizji. Serija je odmah pobrala veliku naklonost publike svojom zanimljivom pričom, ali pre svega zbog glavnih glumaca - Džana Jamana i lepe Demet Ozdemir koji igraju zaljubljeni par. Iako je snimanje serije završeno, njih dvoje ne prestaju da pune kako turske, tako i novine u svim zemljama u kojima se ova serija prikazuje.

Džan Jaman, foto: Prva TV/ Promo
Džan Jaman, foto: Prva TV/ Promo
.

Jedno od glavnih pitanja koje je mučilo sve fanove ove serije jeste da li su njih dvoje bili u vezi ili ne. Jaman je zbog svojih neprimerenih izjava na račun svoje koleginice dobio mnogobrojne kritike javnosti, izjavivši da je njihov odnos bio više od kolegijalnog tokom snimanja. Išao je čak korak dalje rekavši u jednom intervjuu da je uvek osećao veliku želju za intimnošću kada je bio u blizini lepe Demet:

- Svaki glumački par je uspeo onog trenutka kada publika počne da nagađa da li su u ljubavnom odnosu. Dva glumačka partnera morate da birate shodno privlačnosti koju međusobno osećaju jer u suprotnom, posao neće uspeti.

Demet i Džan, foto: Prva Tv / screenshot
Demet i Džan, foto: Prva Tv / screenshot
.

Demet ga je oštro demantovala rekavši da je jezik njenog kolege brži od pameti, kao i da ničega nije bilo između njih tokom snimanja:

- Sigurno nije mislio to što je rekao, verujem da je govorio o hemiji koja je postojala između nas, a koju je publika zapazila i ne znam kako je uspeo taj termin da prebaci u kontekst želje za intimnošću. To jednostavno nema veze sa kompatibilnošću i haromonijom koja postoji između glumaca - rekla je Demet i dodala da nije bilo nikave emotivne veze između njih i da ga je gledala kao brata.

Zbog ovakvih kontroverznih izjava, Džana su kritikovale mnoge kolege ali to očigledno nije imalo nikakav uticaj na vratolomni uspon njegove karijere. Za ulogu u seriji "Sanjalica" dobio je silne nagrade, a prestižni svetski magazini se utrkuju da ga dobiju za naslovnicu. Za samo nekoliko godina postao je globalna zvezda, zahvaljujući "Sanjalici" kao odskočnoj dasci, čija popularnost je odavno prevazišla granice Turske i raširila se po celom svetu – od Bugarske, Hrvatske, Češke, Poljske, Grčke, Španije, Litvanije, Ukrajine do Iraka i Indije. Trenutno je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj.

"Sanjalica" je uzbudljiva romantična serija koja prati život devojke iz predgrađa, Sanem, koja se nalazi između naklonosti dva brata, Emrea i Džana. Za svoju porodicu ona je problematična sanjarka, ali njeno srce žudi za avanturom. Ona kreće na burno romantično putovanje, prinuđena da bira između Emrea koji joj je pomogao kad je bilo najteže i Džana, kako bi ukrotila njegovo divlje srce. Kroz to putovanje će oboje naučiti šta je ljubav.