PREMINUO OTAC Darka Lazića! Pevač objavio fotku koja opisuje njegovu BOL: Sve je crno

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazića preminuo je danas, usled komplikacija od operacije smanjenja želuca.

.

Milan Lazić nedavno je bio na operaciji smanjenja želuca, nakon koje su usledile komplikacije i danima je bio u komi. Sada je pevač objavio crnu fotografiju na svom Instagramu koja trenutno opisuje njegovo stanje i bol za ocem Milanom.

.

Mnogobrojni prijatelji, rodbina i poznanici mu izjavljuju saučešće ispod fotografije i sve vreme uz njega kako bi mu pružili podršku.

"Tačno je to što ste čuli, nije izdržao. Sve smo od sebe dali", kratko je rekao Darko za "Blic" kroz jecaje i bol u glasu. Nakon toga se oglasio i Darkov prijatelj i menadžer Enes Hadžić za "Blic".

Podsetimo, Milan Lazić se podvrgao operaciji želuca kako bi uspeo da smrša, baš kao i njegov sin koji je istu operaciju imao početkom godine. Međutim, stvari su se zakomplikovale, a nakon toga je izgubio borbu za život.

"Teško da će se izvući, jako je loše... Ni doktori više ne znaju šta da nam kažu. Mi se nadamo... Bio je zdrav čovek, nadali smo se da će biti još bolje i evo šta se desilo. Nikakvog pomaka od juče nema, čekamo", govorio je Darko kroz suze nedavno za "Blic".