"ŠTEDIMO NOVAC, ALI IMAMO JEDAN POROK"! Devojke iz grupe "Hurricane" otkrile na šta najviše troše...

Publici su se predstavile pesmom "Hasta la vista" kojom je trebalo da predstavljaju Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Međutim, pandemija korona virusa je poremetila planove, ali su njih spremaju novu pesmu kojom će našu zemlju predstaviti sledeće godine u Roretrdamu.

grupa &Hurricane&, foto: Prva TV
grupa "Hurricane", foto: Prva TV
.

"Presrećne smo bile kada smo čule da je doneta odluka i zvanično da sledeće godine predstavljamo našu zemlju na takmičenju. Spremne smo da pokorimo svet i da osvojimo prvo mesto. Kao i uvek, idemo na sve ili ništa", kaže Sanja Vučić za Blic, dok Ksenija Knežević dodaje da možemo da očekujemo nešto interesantno i novo od njih.

"Svakako da će biti nešto interesantno, zanimljivo i potpuno drugačije nego što smo do sada radile. Sigurna sam u to. Biće spektakl kakav Evropa nije imala prilike da vidi. Brojni igrači, svetlosni efekti, interesantne koreografije", kazala je Kneževićeva za Blic.

Osim toga, one su priznale i da najviše novca troše na hranu i da imaju jedan porok kojeg ne mogu da se odreknu.

"Mi se često šalimo pa kažemo da novac najviše trošimo na hranu, ali generalno volimo da štedimo i čuvamo novac za neke pametne stvari. Interesantno je da smo sve tri slične i nikako ne možemo da odolimo brzoj hrani u kasne sate. To je definitivno naš porok", izjavila je Sanja.