Lepa voditeljka Ksenija Bujišić pridružuje se Ognjenu Nestoroviću

Sudeći po rezultatima gledanosti, nova emisija "Šok tok" izuzetno se dopala gledaocima, a večerašnju emisiju vodiće Ksenija Bujišić koja nas je svakog jutra izveštavala o vremenskim prilikama u popularnom jutarnjem programu Prve televizije. Lepa voditeljka je odlučila da je vreme za nove izazove te se od ove nedelje pridružuje kolegi Ognjenu Nestoroviću I ona će voditi "Šok tok" sredom.

Pridružuje se Ognjenu Nestoroviću, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
Pridružuje se Ognjenu Nestoroviću, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
.

"Pre nekoliko nedelja sam se oprostila od publike u Jutru Prve I jako mi je drago što pauza nije dugo trajala. U sredu uveče u 23 sata biću ispred kamera u emisiji "Šok tok" I predstaviti gledaocima najekskluzivnije priče od našim zvezdama. Drago mi je što uskačem iz informative u zabavu, ceo ovaj projekat je veliki izazov, a ja izazove volim. Sigurna sam da ćemo gledaocim priprediti I doneti priče koje najviše vole I što će imati priliku da vide I čuju mnoge detalje o poznatima koje do sada nisu
znali. Naša ekipa je mesecima unazad vredno radila na tome. Reakcije na prvu emisiju su odlične I srećna sam zbog toga".

O čemu će biti reči i ko su gosti večerašnje epizode pogledajte OVDE