Showbiz vesti

Pre 16 godina glumila je NAJLEPŠU ZLOBNICU RUBI; pobedila je RAKOM i postala BAKA! Danas ima 42 i izgleda BOLJE NEGO IKAD! (FOTO)

Sasvim sigurno se sećate serije "Rubi" u kojoj je drska, lukava i bezobrazna lepotica kovrdžave kose osvojila svet, uprkos zlim namerama i ne tako laskavom ponašanju. Proglašena je "najlepšom zlobnicom" na malim ekranima, a ova uloga proslavila je meksičku glumicu Barbaru Mori.

22.11.2020. - 09:36h
Barbara Mori kao Rubi
Barbara Mori kao Rubifoto: Printscreen: Youtube

Od emitovanja serije prošlo je čak 16 godina, ali Barbara i dalje uživa svetsku slavu i ima armiju fanova - samo je na Instagramu prati 2, 3 miliona ljudi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Lepa Meksikanka danas ima 42 godine, ali izgleda čak i bolje nego davne 2004. kada je blistala u ulozi Rubi.

Nakon ove kultne serije, ova brineta snimila je još niz sapunica i filmova, premda nijedno ostvarenje nije doživelo toliku svetsku slavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Ipak, Mori se probila i na tržište Holivuda i Bolivuda, a jedno od najpoznatijih fillmova u kojima se pojavila jeste drama "Kites".

Inače, zanimljivo je da je ova Meksikanka već postala baka - pre četiri godine njen sin Serhio (22) dobio je ćerkicu. Ipak, Barbara definitivno ne izgleda kao baka, a to svakodnevno dokazuje izazovnim fotografijama na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Nedavno je podelila fotografiju u kupaćem kostimu dok uživa u čarima mora, pokazavši izvajano, vitko telo. Takođe, glumica često objavljuje fotografije na kojima nema ni trunku šminke i u prirodnom izdanju, gde se najbolje i vidi njena lepota.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Inače, iza poslovnih uspeha, lepote, bogatstva i slave, Barbara krije i jednu tešku priču, iz koje je ipak izašla kao pobednik. Naime, ona se sa nepunih 30 godina suočila sa rakom dojke.

"Vrlo je teško izgovoriti: "Da, imala sam rak". Zbog nekog razloga Bog me je stavio na test i ja sam ga uspešno položila... Izborila sam se sa bolešću, pobedila rak i idem dalje", rekla je ona svojevremno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Izvor: Žena.blic