Marija Savić Stamenić: Provela sam nekoliko dana u bolnici sa obostranom upalom pluća i simptomima koje nikad ranije nisam osetila

Voditeljka vikend izdanja emisije "Jutro" na Prvoj televiziji, Marija Savić Stamenić, obratila se putem Instagram storija svojim pratiocima i objasnila kako se osećala prvi nekoliko dana od zaražavanja korona virusom, a kako u trenutku kada je stigla do bolnice.

foto: Prva Tv
foto: Prva Tv
.

"Nešto kao grip. Tako sam ja mislila. I tako sam odgovarala drugim ljudima koji su brinuli. Prvih nekoliko dana baš tako je i bilo. Ali, sve posle toga bilo je mnogo gore od gripa. Provela sam nekoliko dana u bolnici sa obostranom upalom pluća i simptomima koje nikad ranije nisam osetila. Molim vas da se čuvate", napisala je.

"Verujte mi da nije nimalo naivno. I, najgore od svega, potpuno je nepredvidivo. Dva dana si sasvim dobro, osećate se kao da ste ga pobedili, a onda vas iznenadi i udari tamo gde ste bili najslabiji", poručila je voditeljka, a onda poslala snažan apel svim ljudima:

"Čuvajte sebe, čuvajte ljude koje volite! Molim vas!", poručila je na kraju Marija, koja je otkrila da je pozitivna pre više od dve nedelje.

foto: Instagram printscreen, Marija Savić Stamenić
foto: Instagram printscreen, Marija Savić Stamenić
.