Milica Milša: "ZBOG VAS TAKVIH, NEKO ĆE UMRETI. Misliti da korona ne postoji, isto je kao i misliti da je Zemlja ravna ploča"

Glumica Milica Milša, koju publika trenutno gleda u ulozi Ade Kanački u seriji "Igra sudbine", nedavno se oglasila na svom Instagramu gde je u snimku objasnila kako se trenutno osećaju ona i suprug.

Milica Milša, foto: Instagram/milicamilsaisakovic
Milica Milša, foto: Instagram/milicamilsaisakovic
.

Nakon što se fotografijom pozdravila sa svojim kolegom i prijateljem Ivanom Bekjarevim, koji je preminuo od posledica korona virusa, apelovala je svim ljudima koji misle da Kovid-19 ne postoji i da to nije opaka bolest.

U poslednjem snimku na svom Instagramu, glumica je objasnila kako je tekla njena borba sa korona virusom, kao i kako se danas oseća. Dala je savete drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji, u nadi da će im olakšati oporavak od ove podmukle bolesti.

komentari na Instagramu, foto: Instagram/milicamilsaisakovic
komentari na Instagramu, foto: Instagram/milicamilsaisakovic
.

Čim je objavila fotografiju sa preminulim glumcem, Milica se oglasila i u komentarima ispod fotografije stavljajući do znanja svim onima koji se ne štite i tako ugrožavaju ne samo sebe, već i druge u okolini.

.

"Ivan, kao i mnogi drugi, umro je baš od korone! I da zbog vas, takvih, koji nisu u stanju da shvate da je ovo opaka i podla i smrtonosna bolest, ljudi se razboljevaju i zaraza se širi i zbog vas takvih, neko će se razboleti i nažalost umreti. Misliti da korona ne postoji, isto je kao i misliti da je Zemlja ravna ploča", obratila se Milica Milša u komentarima.

Podsećamo, snimanje serije "Igra sudbine" trenutno je prekinuto zbog oporavka Milice Milše i Žarka Jokanovića od Kovida-19.