"ODAVNO NE ŽIVIM OD PEVANJA"! Tijana Dapčević dobila GLAVNU ULOGU u sitkomu! Igrala sa Anđelkom Prpić, Nikolom Kojom...

Pop pevačica je mesecima u domu roditelja u Skoplju jer za njihovo tržište snima sitkom. Ona tumači glavnu ulogu, Nemicu Ule, i sarađuje sa brojnim poznatim glumcima.

Tijana Dapčević, foto: Prva TV
Tijana Dapčević, foto: Prva TV
.

Pop pevačica, sada i glumica, Tijana Dapčević vredno radi na snimanju sitkoma “Prespav” u Makedoniji, a stigli su već do pete sezone.

"Završila sam snimanje makedonskog sitkoma koji je kod njih jako popularan. Reč je o sitkomu koji se emituje na Javnom servisu evo sad će peta godina. Producentska kuća iz Bugarske je došla na ideju da otkupi četiri sezone, sad i petu, pa se emituje tamo i u BiH. U Srbiji nažalost još uvek niko nema novca da tu komičnu seriju kupi", kaže Tijana za Blic i dodaje:

"Tumačim glavnu ulogu, strogu i oštru Nemicu Ulu koja je je udata za Makedonca koji drži pansion na Prespanskom jezeru. Kao Ule insistiram da bude sve po pravilima i normama, sve kao funckcioniše i ništa ne funkcioniše, priča je jako interesantna. Inteligentan humor je u pitanju, dijalozi su vrhunski, mi smo već jedna dobro uigrana ekipa. Igram rame uz rame sa popularnim glumcima, kod nas su gostovali Anđelka Prpić, Nikola Kojo i mnogi drugi".

Dapčevićeva otkriva da joj tokom pandemije korona virusa nastupi nedostaju, ali da se pomirila sa situacijom kakva je trenutno na muzičkoj sceni.

"Od pevanja ne živim već izvesno vreme, dovijam se. Situacija je takva kakva je", pomirljivo dodaje Tijana i objašnjava da je snimanje u Makedoniji otežano, te da poput kolega prati sve propisane mere:

"Sve funkcioniše sa maskama, svi su uplašeni, psihoza je u nenormalnim količinama. Strašno je. Poštuju se sve mere zaštite. Otišli smo u Makedoniju 28. septembra, testirali se, odmah smo dobili, bogu hvala, negativne rezultate. Produkcija nas je zamolila da budemo ozbiljni. Išli smo od studija do kuće, i to je to. Nikakvih drugih kretanja nismo imali. Sve je snimljeno bez problema, čim smo završili vratila sam se u Beograd i sada ću neko vreme ostati u Srbiji", rekla je pevačica.